« terug naar vorige pagina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen op mijn gezondheidsnet? U dient eerst toestemming te geven aan ons. U kunt ons per mail laten weten dat u gebruik wil maken van MGN en dan zorgen wij dat uw gegevens gepubliceerd worden.

Hoe bestel ik een herhaalrecept? kunt bestellen via mijngezondheidsnet; of via ons eigen telefoonnummer 023-5617458 keuze 2 en dan spreekt u het recept in.

Waarom zijn we dicht tussen 12 uur en 14.30 ? De huisarts rijd tussen de middag visite. De assistente werkt tussen de middag op afspraak om medische handelingen te verrichten. Ook doet ze af toe visites bij mensen die niet in staat zijn naar ons te komen.

Bereikbaarheid ? wij proberen om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Helaas is het soms erg druk. Op maandagochtend zijn we moeilijker bereikbaar, omdat het vaker drukker is na een weekend. Om de druk op de telefoon te verminderen kunt u ook online een afspraak maken bij ons. Herhaalrecepten kunt u inspreken op het bandje dit scheelt ook veel wachttijd. Tussen 10.00 en 10.30 zijn we beperkter bereikbaar door overleg.